Feng Shui

El Feng Shui és l'art de la ubicació. Aquesta disciplina, àmpliament experimentada, ens permet equilibrar, harmonitzar i activar l'energia ambiental. A través del Feng Shui prenem consciència de l'efecte que té a les nostres vides l'espai que habitem i tot el que ens envolta.

Viure i treballar en un entorn harmònic ens beneficia físicament, mentalment i espiritualment i ens proporciona una vida més agradable, pròspera i feliç.


Per què kumkum?

kumkum és el nom que rep la pols de color vermell-ataronjat que utilitzen els hindús per marcar amb un punt, entre cella i cella, el sisè xacra, conegut també com "tercer ull". Segons aquesta filosofia, quan activem aquest nucli d'energia connectem amb la visió, la profunditat i la dimensió dels mons subtils. És el centre de la intuïció i la creativitat i és la nostra connexió directa amb la font infinita de saviesa.

A més de per la seva sonoritat, el vam triar com a marca perquè ens recorda els batecs del cor. A kumkum ens agraden els espais que "bateguen" i la nostra passió és crear espais "plens de vida".