Testimonis
Tomás Tarruella
Grupo Tragaluz
"En els nostres restaurants prestem una especial atenció als espais. En aquest sentit, cada nou local representa un repte.

La primera vegada que vaig contactar amb la Noelia va ser per realitzar una consulta Feng Shui a casa meva. Després de comprovar els beneficis d'aquesta tècnica a nivell familiar, vaig decidir tornar a contactar amb ella perquè ens assessorés al restaurant Luzia de Barcelona. Em va sorprendre molt el diagnòstic que va fer d'aquest espai perquè va coincidir totalment amb la realitat del negoci.

Primer es va analitzar el plànol del local i, en una primera visita, em va exposar el diagnòstic. En una segona visita em va presentar l'informe, argumentant cada solució i els efectes que es produirien. No vaig dubtar a aplicar les seves recomanacions de manera immediata i, en pocs dies, ja teníem els canvis prioritaris resolts. Per a mi va ser clau entendre la importància d'una bona Estratègia de l'Espai per aconseguir els objectius empresarials de forma fluïda.

Tant és així que vaig decidir tornar a treballar amb Kumkum per a l'assessorament d'un nou restaurant, Bosco de Lobos, que acabem d'inaugurar a la seu del Col · legi d'Arquitectes de Madrid. Confiem en seguir comptant amb aquesta gran professional de l'espai i de la comunicació en el futur."

Cristina Calzada
Mayflower
"La nostra passió per les plantes i les flors es remunta al 1955 quan es va inaugurar la botiga de Travessera amb Balmes, on hem estat més de 50 anys. Per això, en canviar a un nou local, volíem fer-ho cuidant al màxim cada detall.

Vam conèixer kumkum en una conferència i ens va agradar molt la seva proposta: viure i treballar en llocs harmònics i plens d'energia. Així que no ho vam dubtar i, encara que en el moment del trasllat comptàvem amb moltes despeses, va ser un encert fer l'estudi de Feng Shui just abans de la reforma ja que ens va ajudar a prendre les decisions correctes pel que fa a disseny i distribució.

El plànol del nou local tenia una forma allargada, amb diferents sales i amb un preciós jardí al fons. Kumkum ens va donar les claus per triar els colors de les parets i els terres, la ubicació dels mobles i per donar un ús concret a cada zona.

L'informe que ens van lliurar és una completa anàlisi descrivint els punts forts i febles a nivell energètic. De fet, quan hem notat alguna dificultat o estancament en els resultats, hem consultat de nou l'informe per localitzar la zona afectada i activar-la de nou. La bellesa de les plantes i les flors, grans activadores de l'energia segons el Feng Shui, van fer la resta.

Stefan Quiles
Muy Mucho
"A Muy Mucho som conscients de la importància de viure en un lloc bonic i acollidor. Escollim cada peça de les nostres botigues amb molta cura perquè els nostres clients aconsegueixin que les seves llars siguin còmodes i càlides. El mateix desitgem que passi a l'empresa: crear entorns harmònics per garantir el benestar dels nostres empleats. Per això, quan vam traslladar les oficines a un nou local més gran, vam contactar amb Kumkum perquè ens ajudés a organitzar la distribució de cada departament i així optimitzar el rendiment de tots els equips.

Havia sentit parlar del Feng Shui, però mai abans m'havien explicat amb tanta professionalitat i claredat aquesta tècnica. La Noelia va realitzar un profund estudi de l'espai disponible, de l'entorn i de les relacions entre els diferents equips. Va entendre a la perfecció la situació actual i els nostres objectius empresarials a curt, mitjà i llarg termini. En la seva segona visita ens va presentar un exhaustiu informe, amb un diagnòstic inicial i un seguit de propostes que vam executar durant les obres de la reforma.

Els nostres objectius en aquesta Estratègia de l'Espai consistien en aconseguir que les noves oficines ens ajudessin a millorar els fluxos de treball, a transmetre la nova imatge empresarial que volíem potenciar i, en definitiva, a facilitar el procés d'expansió en què ens trobem. I ho hem aconseguit: els equips estan ben integrats i els resultats estan arribant de forma més fluïda.

L'equip directiu de Muy Mucho agraeix el valuós assessorament brindat per Kumkum.

Ana Morera
Consulta particular
“L'objectiu de la consulta era transformar un loft obert on havia viscut una persona soltera en una nova llar per a nosaltres i pensant en ampliar la familia. Era un espai excessivament obert i fred. Al contactar amb Kumkum ens va explicar els efectes d'estar en un espai amb aquestes característiques i tot coincidia: em sentia cansada, em volia quedar embarassada i no ho aconseguíem i, en general, sentíem que aquesta casa ens esgotava.

Durant la consulta, la Noelia va analitzar l'espai i ens va proposar uns canvis destinats a crear diferents ambients, més acollidors. Vam treballar amb colors, materials i una nova distribució dels mobles. Els resultats van ser immediats: no només ens vam trobar molt millor i amb més energia, sinó que per fi he aconseguit quedar-me embaraçada, la nostra il·lusió més gran en aquests moments."

Enrique Baeza
Consulta particular
"Kumkum ha estat una sorpresa en molts sentits. Va aparèixer en un moment clau de la meva vida en el qual bàsicament calia canviar-ho tot.

La primera recomanació va ser canviar el color de la paret. Un color al qual jo estava molt vinculat i que em semblava el més apropiat per a la meva vida. Ni parlar-ne! - vaig pensar. Després va anar fent una sèrie d'observacions precises sobre la meva vida a partir d'apreciacions sobre el meu espai.

La trobada amb Kumkum em va recordar a les sessions del músic Francisco López, en el qual bàsicament sents una freqüència que va pujant de to i en un moment determinat estàs immers en un soroll ensordidor i catàrtic.

El millor és aquesta forma cautelosa i gràcil amb la que aquesta tècnica manega informació íntima i rellevant i la manera com l'entrega perquè tu treguis les teves pròpies conclusions.

Avui, després de gairebé un any, ja no m'agrada el color de casa meva. Encara que segueix sent molt bonic, he entès el que Kumkum em volia transmetre. A la meva vida ara és molt més important la llum natural, especialment a la meva habitació. I els canvis s'han produït.

Crec que tothom almenys una vegada a la vida hauria de passar per aquesta experiència. Estic impressionat i profundament agraït.“

Mercedes Durban
AficionArte
"Sóc assessora en art i treballo amb artistes contemporanis promocionant la seva obra. M'interessa sobretot que el públic connecti amb l'artista i amb aquest objectiu vaig organitzar “Esfera Bamboo”, tres dies de trobades entre un artista escultor del bambú i persones que, en els seus diversos àmbits professionals, s'interessen per aquest material. A “Esfera Bamboo” vaig conéixer la Noelia i de seguida vàrem connectar. Al cap de pocs dies vaig assistir a una de les seves conferències a El Mercader de Venecia i vaig sortir amb moltes ganes de provar els beneficis del Feng Shui.

A casa tinc una zona habilitada com a despatx. A la primera visita, li va sorprendre la distribució i em va explicar que la meva taula de treball estava mal ubicada i sense cap tipus de protecció. Haig de confessar que mai havia pensat en aquests termes, però és cert que hi havia alguna cosa incòmoda a l'espai de treball i no aconseguia sentir-me a gust. El canvi que em va proposar em va agradar i els efectes van ser immediats. Vaig començar a treballar més concentrada i amb més energia. La sensació que tinc des d'aleshores és de menys esforç i més productivitat.

Al meu despatx disposava i disposo d'una taula per a reunions que també vaig canviar de posició seguint les indicacions de Kumkum. Abans només s'ocupava quan venien clients i la resta del dia estava buida. Ara, amb la nova distribució, la taula de reunions té molts pretendents. Les meves filles prefereixen fer allà els seus deures… diuen que s'hi està molt bé i que es concentren molt. A mi m'encanta i em fa sentir molt bé, perquè un espai que abans era només per a mi, per les tardes ara es converteix en un punt de reunió on treballem i conversem fluidament creant un clima familiar meravellós. He portat a terme altres petits canvis a la resta de la casa i amb tots he tingut la mateixa sensació: hi ha més harmonia, tranquil.litat i pau… i també més energia i positivisme. És quelcom intangible i al mateix temps palpable en cadascú de nosaltres."

Sergio Piera
Cineasta
“Kumkum s'ha creuat a la meva vida per fer-me entendre l'Harmonia en tots els seus aspectes. Tots coneixem la llei natural que diu: som per fora com som per dins. Tot està relacionat.

Em sorprèn la meravellosa capacitat del Feng Shui per harmonitzar les persones a través del seu espai, generant moltíssims resultats positius. En el meu cas, estava immers en el muntatge d'un film amb un missatge positiu, però l'espai on estava treballant era molt negatiu... quina contradicció! Romandre en aquell entorn tantes hores seguides m'esgotava i alterava la meva capacitat creativa. Després de seguir les seves indicacions, vaig comprovar els beneficis que obtens quan modifiques l'espai que t'envolta. Sens dubte ha estat crucial per finalitzar amb èxit el meu últim projecte: COLORS 2012

Kumkum m'ha ajudat a prendre consciència, de forma fàcil, de com influeixen els espais en les nostres vides. Li desitjo tot el millor per al futur. Jo ja en formo part.“

Lucas Fernández Pérez-Sala
Consulta particular
“Després d´haver intentat de manera personal harmonitzar la meva casa seguint els principis del feng shui sense aconseguir els resultats desitjats, vaig contactar amb la Noelia. Era molt conscient del poder del feng shui i havia llegit molt sobre el tema, però no aconseguia aplicar-ho bé.

Amb ella va ser molt fàcil. De seguida ens vàrem entendre i va captar molt bé tots els canvis que volia fer a la meva vida. Volia potenciar la meva vocació musical i millorar la meva carrera professional. Després de fer l´anàlisi dels espais tenint en compte els meus objectius, va detectar que l´energia estava estancada precisament a les zones que volia potenciar: Professió i Creativitat. Vàrem modificar la distribució i em va proposar canvis de colors, de quadres, eliminació de mobles, molt d´ordre i molta neteja. Va ser un treball intens, però va valdre la pena. Tal i com em va dir, quan modifiquem el nostre espai, es produeixen canvis a les nostres vides: en 15 dies la meva empresa em va oferir un lloc superior i, uns mesos després, ja tenia composada i definida la maqueta del meu futur disc. Mil gràcies Kumkum!”

Vera Baena
KUKIS - Galletas Creativas
“Sempre que havia sentit a parlar del Feng Shui l'havia trobat un concepte atractiu, però no aconseguia decidir-me a posar-lo en pràctica. Quan vaig conèixer la Noelia, em va agradar el seu discurs estructurat i rigurós i el seu enfoc de la disciplina completament orientat a objectius concrets, tangibles.

Vaig decidir contractar una consulta al meu despatx i showroom, doncs després d'un any complicat sentia la necessitat de millorar els aspectes relacionats amb la meva motivació en el treball, la nostra eficiència com equip i la nostra capacitat de creixement com empresa.

La Noelia va visitar el meu despatx i, després d'analitzar l'espai i la seva adequació amb les funcions, em va proposar alguns canvis orientats a millorar les àrees concretes que m'amoïnaven.

Han passat sis mesos des de llavors i em sento molt satisfeta amb el resultat. L'espai resulta més harmònic i atractiu i, el més important, les àrees treballades han millorat substancialment. En concret, l'equip està més motivat, hem llançat amb èxit dues noves línies de producte i, en general, funcionem de forma més productiva.”

Ignasi Agulló
A & A Advocat
“El Feng Shui ha entrat al despatx aportant de forma harmoniosa una atmosfera de pau i confort. Resulta gratificant comprovar com els canvis realitzats als diferents espais han donat lloc a unes millors relacions humanes, major rigor en el treball i l’estudi, i un compromís natural amb l’excel·lència en el nostre treball diari.

L'assessorament de Kumkum no ha pogut tenir millors resultats. Tot l'equip d'A&A estem molt agraïts.”

Arancha Ruiz
Headhunter & Talentist
“Vaig sol·licitar els serveis de Kumkum perquè volia convertir el meu despatx en un espai on les persones se sentissin realment a gust, una prioritat per a la meva empresa.

En aquell temps associava el Feng Shui només a l’equilibri en l'espai.

Quan Kumkum em va explicar les possibilitats que oferia (de potenciació i creació) vaig pensar que encara mereixia més la pena provar-ho.

La Noelia va visitar la meva empresa i va escoltar les meves necessitats. Va treballar l'espai (el tangible) per potenciar les àrees de la meva activitat (l’intangible).

Un cop realitzats els canvis, es va incrementar sensiblement el nombre de clients que arribaven per recomanació d'un tercer que ja ens coneixia. Els esforços en promoció es van començar a assentar obtenint una major reputació.

El Feng Shui té poc a veure amb la superstició i molt amb la influència que els aspectes de l'entorn exerceixen sobre les persones.

Realitzar el Feng Shui al meu despatx va marcar un punt d'inflexió en què els anys de treball i esforç van començar a donar els seus fruits. Em va fer sentir bé a mi i al meu equip i projectar el nostre positivisme a l'exterior. Per a mi això és raó més que suficient per a recomanar-lo.”